Ελευθερία Καρελά

Η Ελευθερία Καρελά, barwoman του Art Club στα Άνω Πατήσια έχει αποκτήσει τη φήμη της για τις ιδανικές αναλογίες που βάζει στα κοκτέιλ της. Και από ότι φαίνεται, και στις απαντήσεις της…

Ποια είναι η πιο περίεργη-αταίριαστη παραγγελία που έχεις πάρει ποτέ;
Haig με baileys. Αδιανόητο!


Δώσε μας μερικούς συνδυασμούς ποτών που δένουν πολύ μεταξύ τους και κάποιους που δεν ταιριάζουν με τίποτα
Συνδυασμοί που ταιριάζουν και μου αρέσουν προσωπικά είναι: Βότκα με kalhua, Jagermeister με Redbull (αν και είναι κάπως επικίνδυνη η μίξη τους), Havana μαύρη με στυμμένο λεμόνι και cola (κοκτέιλ)
Συνδυασμοί που δεν ταιριάζουν: τζιν με τεκίλα, ουΐσκι με βότκα.


Πες μας δυο κοκτέιλ ιδανικά για το πρώτο ραντεβού (ένα για εκείνην, ένα για εκείνον)
Για εκείνη θα πρότεινα Cosmopolitan ενώ για εκείνον Mai Tai


Κατά τη γνώμη σου, από τι φαίνεται αν ένας barman ή barwoman είναι καλός/ή;
Τέσσερα είναι τα στοιχεία που θα ξεχωρίσεις σε έναν καλό barman/barwoman: ταχύτητα, ευγένεια, γνώσεις και σωστό ντύσιμο.

 

Τι θα λέγατε για ένα κοκτέιλ «υπερδύναμη»; Η Ελευθερία Καρελά, barwoman του Art Clyb στα Άνω Πατήσια, αναμειγνύει αριστοτεχνικά Campari, Martini Rosso και σόδα και μας προ(σ)καλεί να δοκιμάσουμε ή και να φτιάξουμε μόνοι μας το «Αμερικάνικο» κοκτέιλ. Cheers!

 

Αμερικάνικο

40 ml campari
40 ml martini rosso

Σερβίρεται με σόδα, σε χαμηλό ποτήρι, κανονικό πάγο και μια φέτα σαγκουίνι

Νέο προϊόν

9 ακόμα καταχωρήσεις στην ίδια κατηγορία:

To top