Χριστιάνα Κίτσου

Όσο μικρή είναι η Ύδρα, τόσο μεγάλη είναι η αίγλη της. Η Χριστιάνα Κίτσου, ιδιοκτήτρια του Bar-Restaurant Ενάλιον, στον Βλυχό, αποδεικνύει ότι μάλλον την χρωστάει στους ανθρώπους της.

Τι χρειάζεται για να ξεχωρίσεις και να καθιερωθείς στον χώρο της εστίασης, σε ένα τόσο τουριστικό νησί όπως η Ύδρα;
Αυτό που χρειάζεται για να ξεχωρίσεις και να καθιερωθείς είναι οι εξαιρετικές πρώτες ύλες, κυρίως των θαλασσινών, οι χορταστικές απολαυστικές μερίδες και οι ισορροπίες των γεύσεων. Επίσης σημαντικό ρόλο παίζουν το όμορφο περιβάλλον, η καλή εξυπηρέτηση και οι λογικές τιμές.

 

Υπάρχει κάποιο καλοκαιρινό πιάτο που θα υπάρχει στο μενού του «Ενάλιον» φέτος, για το οποίο είσαι ιδιαίτερα υπερήφανη και θα μας το πρότεινες ανεπιφύλακτα;
Πολλά τα καλοκαιρινά μας πιάτα αλλά αυτά που θα πρότεινα ανεπιφύλακτα είναι οι ψητές σαρδέλες και το ντόπιο καλαμάρι που ξεχωρίζουν για τη γεύση τους και έχουν μεγάλη απήχηση.

 

Πες μας ένα καινούριο κοκτέιλ που θα «φορεθεί» πολύ φέτος το καλοκαίρι;
Ένα συναρπαστικό κοκτέιλ ειδικά για το καλοκαίρι είναι το «Ενάλιον» γιατί ο συνδυασμός του βασιλικού με το ρούμι και το μέλι αφήνει μια υπέροχη, δροσερή αίσθηση στον ουρανίσκο.

 

Ποια είναι τα μυστικά που κάνουν ένα καθιερωμένο μαγαζί να διατηρείται πάντα φρέσκο και ανανεωμένο;
Η αναζήτηση νέων γεύσεων, το όμορφο περιβάλλον, η καλή εξυπηρέτηση και η ουσιαστική ικανοποίηση των πελατών του που είναι και η καλύτερη διαφήμιση του!


Τι δεν ξέρουμε για την Ύδρα και θα άξιζε να ανακαλύψουμε;

Η Ύδρα δεν είναι μόνο το λιμάνι της και η γύρω περιοχή. Είναι ένα πανέμορφο νησί που αξίζει να το περπατήσεις και να ανακαλύψεις τις κρυμμένες ομορφιές του. Πανέμορφες παραλίες με γαλαζοπράσινα νερά, δάση από πεύκα, αγριολούλουδα, όμορφες ορεινές διαδρομές που εναλλάσσουν το βουνό με τη θάλασσα, κρυμμένα ξωκλήσια και αγρόσπιτα που ο επισκέπτης μπορεί να δει μόνο περπατώντας.

Νέο προϊόν

9 ακόμα καταχωρήσεις στην ίδια κατηγορία:

To top