Διακοπές με την κοπέλα σου. Ναι αλλά…

Διακοπές με την κοπέλα σου. Ναι αλλά…

 

Διακοπές με την κοπέλα σου. Ωραία δεν ακούγεται; Χαλάρωση, παραλία, καλό φαγητό και σεξ. Τι άλλο να ζητήσει κανείς; Ο κανείς δεν ξέρουμε, εκείνη όμως σίγουρα πολλά ώστε να είσαι ο ιδανικός σύντροφος διακοπών της. Αν θέλεις να περάσετε και οι δυο καλά και να μην σε χωρίσει στο καράβι της επιστροφής, ρίξε άγκυρα στα παρακάτω.


Προσοχή στο Πού

Μύκονος, Πάρος, Ίος…υπέροχα δεν ακούγονται; Ναι, ξέχασε τα όμως. Είπαμε να πάτε διακοπές, όχι στο στόμα του λύκου. Δεν υπάρχει λόγος να πάθεις αυχενικό «κόβοντας» τα ουρί του παραδείσου που κατακλύζουν τα συγκεκριμένα νησιά, ούτε να προσπαθείς να κρυφτείς, αφού ούτως ή άλλως θα καταλάβει πως «παίζει το ματάκι σου» και δεν επικεντρώνεσαι στη «μεσογειακή» σιλουέτα της με αποτέλεσμα αντί να ακούς αμέριμνος τη θαλασσίτσα, να ακούς τη γκρίνια της. Άσε που μάλλον θα πάθεις κατάθλιψη από τους «χτισμένους» στην παραλία και θα καταλήξεις να κάνεις μπάνιο με τη μπλούζα. Με λίγα λόγια, διάλεξε ένα πιο ήρεμο νησί για τις διακοπές σας. Τόσα έχουμε.

 

Διπλωματία στα οικονομικά
Πες της ότι δεν πληρώθηκες ακόμα –πιάνει λόγω κρίσης- κι έχεις περιορισμένο budget για διακοπές. Δεν λέμε να την βγάλετε σαν χίπις στα Μάταλα, καταστροφές όμως του τύπου «να κατέβουμε στη χώρα να δούμε τι έχουν τα μαγαζιά» ή «δεν θα κλείσουμε τραπέζι σε αυτό το καινούριο top Ιταλικό που έχει ανοίξει στο νησί;» μπορούν να αποφευχθούν. Δουλεύει κι αυτή (έτσι δεν είναι;), αν θέλει λοιπόν να γυρίσει με μια βαλίτσα επιπλέον, εσύ μπορείς κάλλιστα την ώρα της εξόρμησης της να περιμένεις σε ένα καφέ με wi-fi «γιατί με πήραν από τη δουλειά κι έχω κάτι να κάνω». Μην ξεχνάς πως όταν γυρίσετε εσύ θα πας να βρεις «τα παιδιά», οπότε άλλα έξοδα εκεί. 

Με ρέγουλα το αλκοόλ
Μπορεί τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια να είναι η βίβλος των διακοπών με τους κολλητούς μην ξεχνάς όμως και τον υπόλοιπο στίχο «…έχουν κλείσει τα καλύτερα τα σπίτια». Λίγο η ζέστη, λίγο η διάθεση, δεν θέλει και πολύ να γίνει το κακό. Ποιο; Εσύ να «ανοιχτείς» επικίνδυνα και να αρχίσεις να της λες πόσο πολύ την αγαπάς και πόσα παιδιά θες να κάνεις μαζί της. Φυσικά εσύ δεν θα το θυμάσαι το άλλο πρωί, εκείνη όμως δεν θα το ξεχάσει ποτέ. Για να είμαστε δίκαιοι, το ίδιο ισχύει φυσικά και για την κοπέλα σου. Με μέτρο το αλκοόλ γιατί μπορεί να ακούσεις πράγματα που δεν πρέπει. Κι άντε να βρίσκεις άλλο δωμάτιο τρεις η ώρα τη νύχτα ή καράβι για Πειραιά…

 

Βρες χόμπι στην παραλία
Καλή η ηλιοθεραπεία, δεν κατεβαίνεις όμως και για Mr. Olympia. Επειδή είναι σίγουρο πως εκείνη θα «λιώσει» στην ξαπλώστρα, καλύτερα εσύ να μην κάνεις το ίδιο. Αυτές είναι εκπαιδευμένες σε αυτό και δεν καίγονται ποτέ -ανεξήγητο πως. Εσύ από την άλλη θα καείς, θα πάθεις ηλίαση και θα είσαι για κλάματα στις υπόλοιπες διακοπές σας. Κάνε καμιά βουτιά ή βάλε τη ξαπλώστρα σου κάτω από την ομπρέλα. Την κοπέλα δεν θα στην κλέψει κανείς και είναι μαθηματικά βέβαιο πως κάποια στιγμή θα «γλιστρήσει» πάλι δίπλα σου, αφού «ήλιος είναι και γυρίζει».

 


Βάλε όρια
Γυρνάτε στο δωμάτιο κατά τις 8 το απόγευμα. Μετά από λίγη χαλάρωση θα πρέπει να ετοιμαστεί για τη βραδινή έξοδο. Εδώ αρχίζουν όλα. Ώρα να αντιμετωπίσεις τα όρια υπομονής σου και τη γερή κράση που νόμιζες ότι έχεις. Δεν έχεις πολλά περιθώρια. Φύγε από το δωμάτιο όσο και κάνε μια βόλτα. Το να περιμένεις 3 ώρες μέχρι να «γίνει όμορφη για σένα» δεν έχει λογική (κι ευαισθησία λέμε εμείς). Έτσι κι αλλιώς από την ώρα που θα αρχίσει η διαδικασία, σεξ δεν έχει, οπότε δεν υπάρχει λόγος να κάθεσαι να την περιμένεις. Πάρε το αυτοκίνητο ή το μηχανάκι που νοίκιασες και πες πως πας για τσιγάρα, κάρτα ή ό,τι άλλο μπορείς να σκεφτείς. Μην ξεχάσεις μόνο πως  όταν γυρίσεις μετά από 3 ώρες με 90 αναπάντητες στο κινητό, να πεις πως είδες κάποιον γνωστό σου (με την κοπέλα του εννοείται), τον οποίο δεν πρόκειται να συναντήσει ποτέ από μόνη της. Το κινητό το είχες αφήσει στο μηχανάκι, γιατί.. «για τσιγάρα πήγες, τι να το κάνεις το κινητό»;

 

Ξέρουμε πως όλα τα παραπάνω είναι για λίγους κι εκπαιδευμένους κι ότι στο τέλος, όπως όλοι μας, θα κάνεις ότι σου πει γιατί θέλεις να τη βλέπεις χαρούμενη κι ευτυχισμένη. Οπότε συγκεντρώσου στο να την κάνεις να περάσει καλά κι ακόμα και τα μισά να κάνεις από όλα αυτά πάλι κερδισμένος θα είσαι.

Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο January February March April May June July August September October November December
To top